آموزش پخت کیک در ماکروفر

آموزش پخت کیک در ماکروفر
فهرست مطالب

مقاله آموزش پخت کیک در ماکروفر در وبسایت آقای تعمیرات به شما آموزش می دهد که چگونه به راحتی و بدون نیاز به فر انواع کیک ها را با مایکروفر در منزل بپزید و لحظات خوشی را برای خود و خانواده تان رقم بزنید. در این مطلب از مجموعه آقای تعمیرات ، طرز تهیه کیک در ماکروفر، پخت کیک در مایکروفر بدون کانوکشن و با استفاده از دکمه کانوکشن، زمان و دمای پخت کیک در مایکروفر و حل برخی از مشکلات از جمله خشک شدن و سفت شدن کیک در مایکروویو به طور کامل توضیح داده شده است.

کاربران گرامی آقای تعمیرات ، هرگونه سوال در زمینه نحوه پخت کیک در ماکروفر را در قسمت دیدگاه های همین مقاله و یا بخش پرسش و پاسخ با کارشناسان نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی آقای تعمیرات در میان بگذارید.

خلاصه ای از طریقه پخت کیک در ماکروفر

کاربران گرامی آقای تعمیرات ، در صورتی که زمان زیادی برای مطالعه کل مقاله ندارید، کافیست جدول زیر را در رابطه با روش تهیه کیک در مایکروفر مطالعه فرمایید.

سوالات در مورد طرز پخت کیک در مایکروویوپاسخ
مراحل پخت کیک در ماکروفر چیست؟ابتدا مایکروویو را پیش از قرار دادن مواد داخل آن گرم کنید.سه پایه بلند فلزی را داخل ماکروفر قرار دهید.دکمه کانوکشن (convection / conv) مایکرویو را بزنید.درجه دما را به کمک ولوم دمای روی ماکروویو تنظیم نمایید.دکمه استارت را بزنید تا به دمای دلخواه برسد.پس از آن مجدد دکمه convection را فشار دهید.دما مورد نظر را با ولوم تنظیم دما، مشخص کرده و سپس دکمه start را فشار دهید.
نحوه تنظیم دما مایکروفر برای پخت کیکپیش از آنکه کیک را در ماکروفر قرار دهید، یکبار درجه مایکروویو برای پخت کیک را بر روی 180 درجه قرار دهید تا خوب گرم شود.سپس مواد کیک را داخل ماکروویو قرار دهید و دمای مایکروفر برای کیک را روی 175 درجه تنظیم نمایید تا شروع به پخت کند.
مدت زمان پخت کیک در مایکروویودر صورتی که قدرت ماکروفر روی 100 درصد باشد، پخت کیک بین 8 الی 9 دقیقه به طور می انجامد.در صورت تعیین درجه و قدرت معمولی نیز پخت کیک معمولا از 14 الی 19 دقیقه طول می کشد.
از چه ظرفی برای پخت کیک در ماکروفر استفاده کنیم؟از قرار دادن ظروف فلزی و استیل داخل ماکروفر باید پرهیز نمود.برای پختن کیک و شیرینی در ماکروفر و مایکروویو بهتر است از قالب های سیلکونی استفاده نماید.چنانچه از دکمه کانوکشن برای پخت کیک در سولاردوم، ماکروفر و مایکروویو استفاده می نمایید، میتوانید از قالب های استیل و سه پایه فلزی برای قرار دادن شیرینی های روی آن نیز استفاده نمایید.
فرق بین فر و مایکروفر در پختن کیک چیست؟فرهای برقی و گازی به کمک المنت های گرمایی و هیتر، حرارت مورد نیاز برای پخت کیک را ایجاد می نمایند.ماکروفر یا سولاردام یک المنت تابشی تعبیه شده است که می تواند موج های کوتاه الکترومغناطیسی را از خود منعکس نماید.
طرز تهیه کیک با کانوکشن مایکروویوپیش گرمایش:ابتدا دکمه echo/stop را بفشارید.سپس دکمه convection را فشارد دهید.با فشردن دکمه انتخاب (select) مایکروفر به حالت پیش گرمایش میرود.سپس دما را تنظیم نمایید.دمای مناسب 180 درجه یا توان 60 درصد است.دکمه start را فشار دهید.پختن:مطمئن شوید که خمیر شما به محض گرم شدن مایکروویو آماده باشد.قالب کیک را بگذارید.ماکروفر را روی حالت کانوکشن تنظیم کنید، دما را روی 180 درجه بگذارید.اگر پخت کیک در فر 30 دقیقه طول بکشد، در حالت کانوکشن 7.5 دقیقه بیشتر طول نمی کشد.بنابراین زمان خود را بر اساس آن تنظیم کنید.خنک کردن:بعد از آماده شدن کیک آن را از مایکروفر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود.دکمه توقف (Stop) را فشار دهید و مطمئن شوید که مایکروویو را کاملا خاموش نکنید.ماکروویو هنگام سرد شدن صدا ایجاد می کند.وقتی صدا قطع شد به این معنی است که ماکروفر خنک شده است.
طرز پختن کیک در مایکروفر بدون کانوکشندما را مانند سایر حالت های پخت و پز تنظیم نمایید.دقت کنید که به هیچ عنوان نمیتوان از ظروف استیل و فلزی در این حالت استفاده کرد.تهیه کیک در حالت نرمال ماکروفر بین 5 الی 7 دقیقه طول خواهد کشید.کیک را هر چند دقیقه یکبار بررسی نمایید که بدنه آن نسوخته و یا مغزش خام نمانده باشد.ممکن است کیک در این حالت کمی خشک شود.روی کیک را به کمک چنکال سوراخ نمایید و مقداری شربت شکری و یا شیر داخل اب بریزید تا نرم تر شود.
نحوه پختن کیک در سولاردومابتدا باید به کمک پیش گرمایش اقدام به گرم کردن سولاردام خود نمایید.برای پیش گرمایش دکمه کانوکشن را انتخاب کرده و بدون دادن زمان دکمه استارت را بزنید.هنگامی که دستگاه به دمای مناسب برسد، صدای بوق خواهید شنید.سپس در حالت کانوکشن دما را بر روی 180 درجه قرار داده و قلب را به مدت 20 دقیقه روی سه پایه قرار دهید.بهترین زمان برای پخت انواع کیک 160 الی 165 درجه است.در صورت استفاده از قالب سیلیکونی، دکمه Speed Auto cook را انتخاب نمایید.پس از گذشت مدت زمان 14 دقیقه کیک شما آماده می باشد.
دلیل خشک شدن کیک در مایکروفر چیست؟استفاده کم از مایعات دمای بالا یا بسیار پایین به مدت طولانی استفاده بیش از حد از آرد و بکینگ پودر
چرا کیک در مایکروویو سفت میشود؟دمای مایکروفر برای کیک بیش از اندازه بالا باشد.همچنین طولانی بودن مدت زمان پخت بدون کنترل منظم آن عدم رطوبت کافی

طرز تهیه کیک در مایکروویو و مایکروفر

یکی از رایج ترین کاربردهای فر گازی در منازل پخت کیک است. اما امروزه مردم به دنبال طرز تهیه کیک در ماکروفر و مایکروویو هستند. پختن کیک در مایکروویو و سولاردام بسیار ساده و لذت بخش است. بسیاری از کاربران می پرسند چگونه می توان یک کیک را در مایکروویو یا سولاردام و بدون استفاده از اجاق گاز طبخ کرد. برای پخت کیک در ماکروفر، صرف نظر از برند، سامسونگ، ال جی یا بوش و … مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا مایکروفر را قبل از قرار دادن مواد داخل آن گرم کنید.
  2. سه پایه فلزی بلند را در مایکروویو قرار دهید.
  3. دکمه کانوکشن (convection) ماکروفر را فشار دهید.
  4. دما را با استفاده از ولوم دما روی مایکروویو تنظیم کنید.

هنگام تنظیم دما، مطمئن شوید که دمای مایکروفر به صورت بازه ای باشد. توجه داشته باشید که اگر قرار است 175 درجه سانتیگراد انتخاب شود، درجه باید روی 170 یا 180 درجه تنظیم شود.

  1. دکمه شروع (Start) را فشار دهید تا به دمای دلخواه برسید.
  2. پس از آن، دوباره دکمه کانوکشن را فشار دهید.
  3. دمای مورد نظر را با ولوم تنظیم دما مشخص کنید و سپس دکمه شروع را فشار دهید.

در صورتی که ماکروفر شما مشکل دارد میتوانید از خدمات تعمیرات ماکروویو آقای تعمیرات استفاده کنید. در مرکز تعمیرات آقای تعمیرات بعد از تعمیر ماکروفر حتما جهت حفظ سلامت شما کاربر گرامی تست اشعه انجام میشود.

    درخواست تعمیرات
    1. تعمیر و نگهدارینصب و راه اندازی

    پخت کیک در ماکروفر

    راهنمای تنظیم درجه مایکروفر برای پخت کیک

    برای پخت کیک در ماکروفر دما را باید روی چه دمایی تنظیم کرد؟ پیش از تنظیمات مایکروفر برای پخت کیک دقت کنید که  پخت کیک در ماکروفر 2 مرحله دارد:

    1. پیش گرمایش یا preheat
    2. پخت کیک

    پیش از آنکه کیک را در ماکروفر قرار دهید، یکبار درجه مایکروویو برای پخت کیک را بر روی 180 درجه قرار دهید تا خوب گرم شود. بعد از اینکه دما به 180 درجه سانتیگراد رسید، مواد کیک را در مایکروفر قرار دهید و دمای مایکروفر برای پختن کیک را روی 175 درجه تنظیم کنید تا پخت شروع شود. در این صورت کیک شما کاملا پخته می شود و به کمک کانوکشن تازه و اسفنجی می ماند.

    راهنمای تعیین زمان پخت کیک در مایکروویو

    یکی دیگر از مسائل مهم هنگام تهیه کیک در مایکروویو، دانستن زمان لازم برای پخت کیک در مایکروفر است.

    • اگر قدرت مایکروفر 100 درصد باشد زمان بین 8 تا 9 دقیقه تنظیم شود.
    • در صورت استفاده از توان معمولی، پخت کیک معمولا بین 14 تا 19 دقیقه زمان می برد.
    • بعد از پختن کیک در مایکروفر می توانید با قرار دادن خلال دندان در کیک از پخته شدن آن مطمئن شوید.
    • اگر کیک به خلال چسبید، آن را دوباره در مایکروویو قرار دهید و یک دقیقه بپزید.

    مقایسه زمان و دمای پخت کیک در مایکروویو، کانوکشن و سولاردم

    اگر شما هم به دنبال یافتن تنظیمات درست کردن کیک در مایکروویو خود هستید و نمی دانید چگونه این کار را انجام دهید، در اینجا آموزش روش پخت کیک در ماکروفر آورده شده است:

    نوع ماکروفربرنامه پختزمان پختدمای پخت
    ماکروفر کانوکشنconvection8 الی 9 دقیقه180 درجه
    ماکروفر معمولیpreheat5 الی 7 دقیقه180 درجه
    سولاردامconvection20 دقیقه160 الی 165 درجه

    تنظیمات ماکروفر برای پخت کیک های مختلف

    به طور کلی می توانید با استفاده از مایکروفر کیک هایی با طعم های مختلف بپزید. در این قسمت قصد داریم راهنمای تنظیم مایکروفر برای کیک را بررسی کنیم.

    نوع کیکسطح انرژیزمان پخت کیک در مایکروویوزمان توقف پخت (دقیقه)
    کیک اسفنجی55 الی 7 دقیقه5
    کیک گردویی312 الی 19 دقیقه5
    کیک قهوه315 الی 17 دقیقه5
    کیک آناناس317 الی 19 دقیقه5
    کیک بادام315 الی 17 دقیقه5
    کیک سیب319 الی 21 دقیقه5
    شیرینی312 الی 14 دقیقه3

    ظرف مناسب پخت کیک در مایکروفر

    یک سوال بسیار مهم برای پختن کیک در ماکروفر این است که چه نوع ظرفی برای گذاشتن در مایکروفر مناسب است؟

    • اصولاً این نکته بسیار مهم است که باید از قرار دادن ظروف فلزی و استیل در داخل مایکروفر خودداری کنید.
    • برای پخت کیک و شیرینی در ماکروفر بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید.
    • اگر از دکمه کانوکشن برای پخت کیک در سولاردم، مایکروفر و مایکروویو استفاده می کنید، می توانید از قالب های استیل و سه پایه های فلزی نیز برای قرار دادن شیرینی روی آن استفاده کنید.

    نحوه استفاده از دکمه کانوکشن convection برای پخت کیک در ماکروفر

    در بسیاری از مایکروفرها و سولاردام های نسل جدید مانند ال جی، سامسونگ، کنوود، فلر و … دکمه کانوکشن وجود دارد که فرآیند پخت کیک در مایکروفر را ساده کرده است. فناوری کانوکشن مایکروفر نیز ویژگی هایی دارد که باعث می شود کیک در مایکروفر خشک و خام نباشد. در زیر به نحوه استفاده از دکمه کانوکشن برای تهیه کیک در مایکروفر در برندهای مختلف مانند سامسونگ، ال جی، دوو، پاناسونیک، بوش، فلر و غیره می پردازیم. استفاده از کانوکشن برای پخت کیک شامل سه مرحله اصلی است:

    1. پیش گرمایش
    2. پختن
    3. خنک کردن

    در ادامه با آقای تعمیرات همراه باشید تا به توضیح هریک از این مراحل بپردازیم.

    پیش گرمایش در پختن کیک با برنامه کانوکشن

    هوای خشک و داغ قابلیت کانوکشن باعث پخت بهتر و سریع تر کیک و پخت شیرینی در مایکروویو میباشد.

    1. ابتدا دکمه echo/stop را بفشارید.
    2. سپس دکمه convection را فشارد دهید.
    3. با فشردن دکمه انتخاب (select) مایکروفر به حالت پیش گرمایش میرود.
    4. سپس دما را تنظیم نمایید.
    5. دمای مناسب 180 درجه یا توان 60 درصد است.
    6. دکمه start را فشار دهید.

    مراحل پختن استفاده از کانوکشن در مایکروفر

    • مطمئن شوید که خمیر شما به محض گرم شدن مایکروفر آماده است، زیرا مایکروویو فقط 10 دقیقه آن حرارت را نگه می دارد.
    • زمانی که قالب کیک را داخل آن قرار دادید، باید دوباره تمام مراحل را طی کنید.
    • ماکروفر را روی حالت کانوکشن قرار دهید، دما را روی 180 درجه تنظیم کنید.
    • به یاد داشته باشید که هنگام استفاده از کانوکشن مایکروفر، زمان پخت تا 25٪ کاهش می یابد.
    • به عنوان مثال، اگر پخت کیک در فر 30 دقیقه طول بکشد، در حالت کانوکشن بیش از 7.5 دقیقه طول نمی کشد.
    • بنابراین زمان خود را بر اساس آن تنظیم کنید.

    خنک کردن کیک و ماکروفر پس از آماده شدن

    • بعد از آماده شدن کیک آن را از مایکروفر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود.
    • دکمه توقف (Stop) را فشار دهید و ماکروفر را به طور کامل خاموش نکنید.
    • مایکروویو وقتی خنک می شود صدایی تولید می کند.
    • وقتی صدا قطع شد به این معنی است که ماکروویو خنک شده است.

     حتما بخوانید: آیا نحوه استفاده از دکمه کانوکشن در مایکرویو ها و سولاردوم ها را می دانید؟ نمایندگی تعمیرات ماکروفر سامسونگ این موضوع را به شما آموزش میدهد.

    مزایای کانوکشن convection برای پخت کیک در ماکروفر ال جی، سامسونگ و …

    دکمه کانوکشن در مایکروفرهای نسل جدید ال جی، سامسونگ، فلر، کنوود، پاناسونیک، دوو و … برای پخت کیک در ماکروفر ال جی امکانات و مزایایی را در اختیار شما قرار می دهد که دو مورد از مهمترین آنها عبارتند از:

    1. گرما را به صورت یکنواخت با دمای ثابت پخش میکند.
    2. کیک و شیرینی به صورت یکنواخت پخته میشود.

    این دو ویژگی به شما کمک می کند تا کیک را در مایکروویو خود بپزید بدون اینکه نگران خامی وسط کیک یا سوختن روی آن باشید. همین جریان حرارت و حرکت چرخشی آن باعث می شود تا تمام قسمت های کیک و شیرینی به طور همزمان پخته شوند. شاید بپرسید که مایکروویو یا سولاردم ما دکمه کانوکشن ندارد، آیا نمی توان بدون استفاده از کانوکشن کیک یا شیرینی در مایکروفر درست کرد؟ برای پاسخ به این سوال مقاله پخت کیک در مایکروفر بدون کانوکشن را ادامه دهید.

     حتما بخوانید: اگر با خرابی دکمه کانوکشن در ماکروفر مواجه شدید برای تعمیر ماکروفر تیم مجرب آقای تعمیرات بهترین انتخاب است.

      درخواست تعمیرات
      1. تعمیر و نگهدارینصب و راه اندازی

      پخت کیک در ماکروفر

      نحوه پخت کیک در مایکروویو بدون کانوکشن

      بسیاری از مردم تصور می کنند که پخت کیک در مایکروویو تنها با استفاده از دکمه کانوکشن امکان پذیر است و بدون آن نمیتوان کیک را در مایکروفر پخت. اما باید بدانید که این ایده اصلا درست نیست. برای آموزش پخت کیک در مایکروفر بدون کانوکشن در مایکروفرهای قدیمی برندهای مختلف از جمله LG، SAMSUNG، DAEWOO، FELER و … که قابلیت کانوکشن ندارند، با ادامه مطلب همراه باشید.

      در آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی در مایکروویو بدون کانوکشن می توانید از حالت حرارت معمولی مایکروفر استفاده کنید.

      • برای این کار، فقط دما را مانند سایر حالت های پخت تنظیم کنید.
      • لطفا توجه داشته باشید که در این شرایط نمی توان از ظروف استیل و فلزی استفاده کرد.
      • آماده سازی کیک در حالت معمولی مایکروویو بین 5 تا 7 دقیقه زمان می برد.
      • هر چند دقیقه یکبار کیک را چک کنید تا مطمئن شوید که روی آن نسوخته است یا مغز آن خام نیست.
      • در این حالت ممکن است کیک کمی خشک شود.
      • با چنگال روی کیک را سوراخ کنید و مقداری شربت شکر یا شیر در آب بریزید تا نرم شود.

      راهنمای پخت کیک با سولاردام

      برای پخت کیک در سولاردام خود باید مراحل زیر را دنبال کنید:

      1. ابتدا باید سولاردام خود را با کمک پیش گرمایش، گرم کنید.
      2. دکمه کانوکشن (Convection) را برای پیش گرمایش انتخاب کنید و دکمه شروع (Start) را بلافاصله فشار دهید.
      3. هنگامی که دستگاه به دمای مناسب رسید صدای بوق را می شنوید.
      4. سپس در حالت کانوکشن دما را روی 180 درجه تنظیم کرده و قالب را به مدت 20 دقیقه روی سه پایه قرار دهید.
      5. بهترین زمان برای پخت انواع کیک ها دمای 160 تا 165 درجه است.
      6. اگر از قالب سیلیکونی استفاده می کنید، دکمه Speed ​​Auto Cook را انتخاب کنید.
      7. بعد از 14 دقیقه کیک شما آماده است.

      مشکلات مرسوم در زمان تهیه کیک در ماکروفر

      پختن کیک در مایکروویو نیز همیشه با مشکلاتی مواجه است که برای رفع آنها باید به برخی نکات مهم توجه کرد. در ادامه این قسمت به برخی از مشکلات پخت کیک در مایکروفر و نحوه رفع آن توسط کارشناس آقای تعمیرات اشاره می کنیم. این مشکلات عبارتند از:

      • خشک شدن کیک
      • سفت شدن کیک
      • نکات مهم برای پخت سریع

      در ادامه کارشناسان آقای تعمیرات به توضیح هریک از این موارد میپردازند.

      علت خشک شدن کیک در مایکروفر

      یکی از مشکلاتی که معمولا افراد هنگام پخت کیک با مایکروویو با آن مواجه می شوند، خشک شدن کیک است که می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. اگر شما نیز در دستگاه خود با این مشکل مواجه شده اید، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

      • یکی از دلایل خشک شدن کیک در مایکروفر استفاده کم از مایعات است.
      • ممکن است برای مدت طولانی از دمای بالا یا بسیار پایین برای پخت کیک در مایکروویو استفاده کرده باشید.
      • استفاده زیاد از آرد و بکینگ پودر باعث خشک شدن کیک شما می شود.
      • برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است دستور پخت کیک در مایکروفر را بخوانید و دمای پخت را به طور مناسب تنظیم کنید.

      علت سفت شدن کیک در مایکروویو

      گاهی اوقات پس از اتمام مدت زمان پختن کیک در ماکروفر و خارج کردن کیک از دستگاه، با بافت سفت کیک مواجه می شوید که عوامل مختلفی باعث آن می شود:

      1. دمای مایکروویو ممکن است برای کیک خیلی بالا باشد.
      2. همچنین زمان پخت طولانی بدون کنترل منظم نیز باعث این مشکل می شود.
      3. اگر کیکی با بافت نرم می خواهید باید به رطوبت مناسب کیک توجه کنید.

      نکاتی جهت پخت سریع کیک در مایکروفر

      برای درست کردن کیک در مایکروفر باید به برخی از بایدها و نبایدها توجه کرد تا آسیبی به دستگاه وارد نشود. برای این منظور باید نکات زیر رعایت شود:

      • همیشه قبل از پخت و پز در مایکروویو دکمه “echo/stop” را فشار دهید.
      • اگر از حالت گرمایش معمولی استفاده می کنید، حتما از ظروف مایکروفر استفاده کنید.
      • اگر در حالت کانوکشن هستید، استفاده از قالب های آلومینیومی کیک و قالب هاب کاپ کیک اشکالی ندارد.
      • هنگام استفاده از حالت کانوکشن در مایکروفر برای تهیه کیک، هرگز مرحله پیش گرمایش (Preheating) را نادیده نگیرید.
      • خمیر خود را بلافاصله پس از اتمام پیش گرمایش آماده کنید، در غیر این صورت تمام حرارت را از دست خواهید داد.
      • قبل از خاموش کردن مایکروویو اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

      نتیجه گیری از نحوه درست کردن کیک در ماکروفر

      در این مقاله از آقای تعمیرات با 0 تا 100 نحوه پخت کیک با مایکروویو آشنا شدیم. دیدیم که تنظیم زمان و دمای مایکروفر برای پختن کیک به چه صورت است و تنظیمات انواع مختلف مایکروفر را برای تهیه کیک را شناختیم. همچنین با برنامه های مثل کانوکشن برای پختن کیک در ماکروفر آشنا شدیم و دیدیم که تا چه اندازه میتواند کمک کننده باشد. در انتها نیز به برخی از مشکلات رایج در حین پختن کیک در ماکروویو پرداختیم. آقای تعمیرات به عنوان یکی از بزرگترین تعمیرگاه های لوازم خانگی، خدمات تعمیر مایکروفر را انجام می‌دهد.

        درخواست تعمیرات
        1. تعمیر و نگهدارینصب و راه اندازی

        پخت کیک در ماکروفر

        جهت خرید قطعات اورجینال ماکروویو به وبسایت راسا فیلتر مراجعه نمایید.

        خرید قطعات اورجینال ماکروویو
        5/5 - (26 امتیاز)

        دیدگاهتان را بنویسید

        نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *